top of page

contact

Je kunt bellen of mailen voor meer informatie of om een afspraak te maken

DESIREE VAN VELDHUIZEN

Tel: 06 11262971

Email: haptotherapieheuvelrug@outlook.com

Praktijkadres:

Tuindorpweg 25,

3951 BD Maarn

Bedankt voor de inzending!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Anker 1

Aanmelding

Na aanmelding via mail of telefoon volgt er een intakegesprek. Je kunt doorverwezen worden door je huisarts of andere hulpverlener, maar een verwijzing is niet noodzakelijk. Er zijn geen wachtlijsten.
In gezamenlijk overleg wordt de hulpvraag geformuleerd. In de meeste gevallen bestaat een therapie of begeleiding uit 5 – 10 sessies. Na een aantal sessies zal een evaluatiegesprek plaatsvinden, waarin besproken wordt of de therapie passend is.
Kwaliteitsborg:


De praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
NFG     www.de-nfg.nl
RBCZ    www.RBCZ.nl
VVH    www.haptotherapeuten-vvh.nl


Aansluiting bij beroepsverenigingen betekent dat de therapeut voldoet aan strenge kwaliteitseisen en dat er toezicht is op de naleving van die eisen. Cliënten met eventuele klachten kunnen terecht bij een klachtencommissie (WKKGZ). Er wordt zorgvuldig omgegaan met je privacy (AVG). Hoe er wordt omgegaan met je persoonlijke gegevens kun je HIER lezen.
 

Tarief
Een behandeling of consult kost € 80,00 per 60 minuten.
De rekening dient 15 dagen na factuurdatum te zijn betaald. Bij verhindering dienen afspraken tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij niet tijdig afzeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Vergoedingen via zorgverzekeraars
De meeste behandelingen worden erkend en vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars vanuit het aanvullende pakket vanuit je zorgverzekering. Je kunt de mogelijke vergoedingen nazoeken op de websites van de beroepsverenigingen waar de praktijk bij is aangesloten, maar je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met je eigen ziektekostenverzekeraar.

 

AGB code praktijk: 90-18151

AGB code zorgverlener: 90-042530

KvK: 30187801

bottom of page